Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Letná nastavila komunistickým a estébáckým starcům zrcadlo a ti se lekli po zjištění, jak jim měkne mozek a ujíždí vlak. Rádi by zakonzervovali současný stav, kdy těží na úkor občanů a tak se snaží dosadit své lokaje všude, kde se rozhoduje. Nyní je potřeba ovládnout justici a zastavit vyšetřování nezákonností Babiše a Hradu. Benešová už vyhrožuje, že si pamatuje všechny odpůrce z odposlechů a tak naznačuje, že na ně má taky složku. Čí je tohle asi praktika. Jen díky Letné ustupuje ze svého pendrekového zákona na státní zástupce a dělá jako že to tak nemyslela i když to tam napsala.

Myšlení lidí se konečně mění, z hesel co všechno Andrej zařídí nezbylo nic, jen podpora řepky a dotace pro Agrofert. Andrejovi nezbývá než se chlubit cizím peřím, protože i k tomu rozhazování dárečků ho dotlačila Maláčová, nebo komunisti. Ubývá pragmatických voličů ANO, někteří stále opakují reklamní poutač a říkají máme se líp jak za Kalouska, jenže někteří se i podívají do peněženky a zjišťují, že veškeré to navyšování je nic proti růstu cen hlavně potravin a bydlení včetně energií, takže mají vlastně méně než za Kalouska (to v noci přiznala i Schillerová ve sněmovně).

0 0
možnosti
Foto

Zajímavou postavou je i pan Dlouhý.

0 0
možnosti
JV

Všichni jmenovaní v blogu jsou podle mého odpad. Bohužel, národ si to ale přál.

1 0
možnosti
PK

No, vzhledem k jeho věku si VK dost pamatuje a zas tak špatně u to nemyslí, jiná otázka je co by jste chtěl od něj slyšet.

0 0
možnosti
LH

Zeman nebyl do roku 1990 v prognostaku - tam v li jiní kofri....

0 0
možnosti

Skvěle vystiženo, je smutným paradoxem, že nynější mocipáni jsou svým způsbem horší, než jejich rudí předchůdci. Ti moc dobře věděli, že lidi vědí, že oni jsou jen podělaní komáři, které drží u moci primitivní systém a sovětské tanky, takže drželi ústa a aspoň blbě nepindali. Takže byli férovější než spolek dnešních mocipánú, kteří si tak rádi hraji na demokraty, a jinak skutek utek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik