Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám už pane Korotvičko asi nezbývá nic jiného než to, co jste o sobě napsal ve svém minulém článku : "Jdu se vyzvracet a potom si připravím provaz." Vám se totiž zhroutil svět. Ať sáhnete kam sáhnete, žádná radost.:-)

3 0
možnosti
JK

Kuřáci se většinou neptají, jsou v jakémsi transu :-)

0 0
možnosti
MB

Miloši vězte - nic není ztraceno! O složité problematice Tabakismu - Již pojednával Šimek i Grossman = "K dokonalému muži patří cigareta jako k velbloudovi hrby ! Školení - Přesně ve tři dorazil kouř - spolužák Janeba, k nám". Návod - Nabízeným proužkem na obalu cigár - tyto otevřete. Objeví se malebnost - 20 ks nažloutlých filtrů. Tyto se vkládají do huby - Nikoliv opačně! Pak již zažehnout vášeň - Nádech + výdech. Opakuje se . Pozor, neobědvat, jako nedbalý školák Weis ! Jo, jo, jeho kachna, by byla brzy mezi námi opět ... ! :-)

1 0
možnosti
SN

:-)......Mirku, letěl jsem v 89. do Ruska....mám pořád černobílou fotku, jak si vypaluji v letadle zobák. Žádnému to nevadilo a to jsem seděl uprostřed dvou dam. Svět se mění! Bohužel.....k horšímu! Čekám, kdy omezí sex na jedenkrát měsíčně. to mi už vadit nebude. Čus! R^

1 0
možnosti
RE

S chválením bych nezačínal zrovna u politiků, neb poslední, co si to zasloužil, byl pravě asi ten Winston Churchill.

3 0
možnosti
MB

Asi neexistuje záběr, kde by legendární Winston nemával svým doutníkem! Je tam spousta rarit - Pěší po vybombardovaném Londýně, na poušti po porážce Rommela, nastupuje - vystupuje z lodi ap. Málo se ví, že docela odvážně přeletěl i Atlantik. Nedbal hrozby Luftwaffe a dokonce se vedřel přímo do řízení za knipel! Podívejte se, jakou ochrannou pomůcku za letu zvolil - (To nemá chybu) ... :-)

https://www.securitymagazin.cz/historie/winston-churchill-behem-nejodvaznejsiho-letu-druhe-svetove-valky-zesmesnil-hitlerovu-luftwaffe-1404063118.html

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik