Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A proč jste potěšen když potkáte někoho se srdcem a rozumem? Jako křupan a patolízal mu přece nemůžete rozumět, stejně jako on/ona nemůže rozumět Vám.

3 3
možnosti

P83e28t40r 42N80e37d84v28ě47d

17. 1. 2020 12:52

Jste správný příznivec Pirátů, všechno pokritizovat. Ptáte se kde byli ti Vaši vyvolení? Možná se starali o svá selfíčka, možná o reklamy v Praze, nějaké ty cesty do Bruselu, aby se zeptali jak pohnulo s jejich bonzem, či co znamená slovo důvěrné na deskách auditu. Jo a vlastně o zahraniční politiku týkající se jednotné Číny a taky o to, jak potrestat ty, kteří zainvestovali, mají byty a protože ta bezzubá opozice za doby svých skandálů vytvořila takový zákon a tak lidé mají ty byty raději prázdné.

Netuším, kde Vy pane autore a Vaši přitakávači berou tu jistotu, že voliči ANO jsou tupouni, ovce a kdoví co ještě, kteří potřebují svého vůdce. Co když jsou to jen lidé, kteří si pamatují a se superdříčkou a velitelkou tajných služeb přetekl pohár trpělivosti.

Třeba jsou to titíž, kteří sledovali kauzu Promopro a ten, který by o tom měl vědět a "nevěděl" sedí za půl mega v Bruselu. Škoda půl miliardy, devět odsouzených, ale majetky jim zůstávají. A mnohé další....

Cosi nechutného nám tady bolševici zasadili, pročpak se to zpočátku tak chytlo, asi to před okupací nebylo vše úplně OK, nebo myslíte že ano? To, že se to zvrtlo je možná důsledek toho, že nějaká partička si začala hrát na ty chytřejší, spravedlivější a morálnější a začala obviňovat ty, jenž nepřemýšleli jako oni, nenazývali je sice blbci, ovce, koblihy, ale třídními nepřáteli. Kam to došlo víme všichni.

V souvislosti s Válkovou, já osobně jsem viděl asi jednu, možná dvě tzv. obhajoby Babiše, jenže tam přesně definovala to nač přišli poté státní zástupci. A že se jí pod práci podepsal Urválek? Hmm, bezpochyby blbé, její obhajoba nebyla moc šťastná, ale psát, že ten dohled pochází od rusáků a přitom to vidíme v amerických filmech..no nevím. Každopádně jsem přesvědčen, že pokud se budete vysmívat voličům ANO a budete plkat prázdné fráze a ozdravění, sjednocení nikdy ANO do opozice nedostanete. Natožpak, když budete říkat zrušíme slevy na jízdné pro důchodce a mládež a budeme podporovat mladé v cestách za zkušeno

3 0
možnosti

p. Nedvěd úplně bez emocí a apolický dotaz : Co pohledává 69 osoba, 30 let po revoluci ve Státní správě ? Ona se živila popíráním Lidských práv - Nyní, hodlá býti honorována - Za obhajobu Lidských práv ! Jak vůbec obdržela Lustrační osvědčení pro výkon funkce bývalé ministryně ? Proč stále nastavuje svou hroší kůži ? Musí si býti přece vědoma, že ti, které Zákony poškodila, zde stále žijí ! Proč si neotevře soukromou advokátní kancelář, pokud ji práce baví ? Vážně a v jakém zájmu vůbec je dále zaměstnávat tyto zprofanované lidi ? Revoluce již byla - nebo bude ? A pokud již byla, dotaz - Tak pro koho vlastně ? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak asi trochu emotivně napsaný...... No ale co mám dodat k něčemu, co je očividná pravda? Každé malé opičátko to vidí - jenom my si hrajeme na hlupáčky...... Karma.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Jednou z prvních myšlenek Vašeho textu je "...(jsme) národ křupanů a patolízalů..." Na to jste přišel kde? Psali tak o nás v bakalových médiích? Pokud budete při svém mudrování vycházet z takovýchto naprosto nesmyslných předpokladů, pak nemá cenu se Vaším textem dále zabývat.

Je tady ovšem určitá skupina čtenářů, který mají na český národ a tím i sami na sebe, případně na všechny kromě sebe podobný destruktivní názor.

Ti Vám naopak za Vaše kolektivní sypání popela na hlavu všem spoluobčanům budou radostně přikyvovat...:-)

5 1
možnosti
Foto

Tak jasně že to autor zjednodušil. Většina lidí drží ústa a krok, jako v každém národě. Ale správně poukazuje na to, že si slovenský oligarcha opatřil tisícovku patolízalů a ze státního rozpočtu dokoupil hlasy jeden a půl milionu křupanů a je to. Moc dobrá vizitka to pro nás není. Ale zase, Babiš zatím nikoho nezavírá a nepopravuje. Houslista Heydrich byl jednoznačně horší, ten dal našemu národu cyklistů pěkně pokouřit. Máme se tedy báječně. Hola hola, buďme proto šťastni a radujme se!

4 0
možnosti

V naší zemi je překreslená hranice - Cti, morálky, zmizela sebereflexe se slůvkem rozumu a pokory. Mladá Helena vstupuje do KSČ. Budiž, taková byla doba. Členství ji umožní kariérní vzestup = Režim podporuje tvorbou Zákonů, k jeho upevnění. V r. 1989 nemá komu sloužit, orientuje se vstupem do OF. To, co pomáhala upevňovat - Zase boří - Není problém ...

Rozhlíží se a už objevuje Hnutí Ano - SLOUŽÍ ! Opět se to vyplácí, kariéra roste. Její minulost se provalí, vznikne trpká pachuť a ostuda. Švarná Helena má 69 let - Možnost odejití do důchodu a radovat se, jak se jí životem docela dobře podařilo proplout. Nikoliv - Chce sloužit. Z Vlády se ozvou i podpůrné hlasy - "Netrapme tuto starší osobu" Nechme ji konat dále ! Vůbec se nebere zřetel, že tato osoba přispěla ke trápení druhých. Oni stále žijí a zírají ! No já zírám taky. Vážně, jak se v této zemi vlastně mají vychovávat děti ? K čemu se vůbec mají vést? HA, už to vím! Ke korytu:-)

4 0
možnosti
Foto

Nazval jste voliče pana Babiše "lůzou". Myslím, že je to z Vaší strany poněkud nefér. Tito lidé nejsou lůzou. Potřebují pouze silného vůdce, který jim vždy a za každých okolností sděluje jen samé dobré zprávy. Oni vědí, že to tak úplně není pravda, že je hodně věcí, pro které by se měl dávno poroučet, ale když se to tak hezky poslouchá, že bude líp.

Typ paní Válkové byl, je a bude vždy. Vždy se najdou lidé bez páteře, charakteru, kteří budou na požádání tvrdit, že tráva je červená a slunce modré. S tím rozdílem, že kdysi dávno si po ztrátě cti prohnali hlavu kulí a zachránili čest rodiny. Nyní jsou vykopnuti do vyšších funkcí - třeba Europarlamentu. Poslouchal jsem včera chvíli paní Ditu Charanzovou, jak obhajuje svého guru. To byla panečku prostituce.

3 3
možnosti

Problém společnosti a naopak vítězství Hnutí ANO - Plyne z rozboru jeho podporovatelů. Jde o důchodce a starší lidi. Nic proti nim. Ti potřebují Vůdce, pocit opečovatele a zajištění důchodů = děje se. Tak vznikne ono jádro 30%, které je naprosto imunní vůči všemu. Oligarchovy pletichy je nezajímají - Naopak, útočí se na našeho Guru ! Starší lidé neřeší - Nákup bydlení, dálnice, nějaké zvýšené poplatky na KÚ, 4% Daň z nabytí - je netrápí ! Drancování rezerv, prodej železného šrotu ? = Drancujte ještě více ! - Proč by to řešili, žije se teď a Ihned ! Krásně je vidět, jak se ze středopravicového spolku - Stalo levicové, populistické Hnutí... ! :-)

4 1
možnosti
Foto

Požadujete nemožné, normální lidi, kdyby existovali, nebavili by se aférkou Válková.

2 0
možnosti

Jo, jo, kdyby to ti troubové novináři nevyšťourali tak se o tom neví a je klid. Vy a Babiš, jste jako dvojčata, jen ty prachy co?

0 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS