Diskuse

Ministr dopravy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moje životní poznání - Kdekoliv se člověk objeví, firma - úřad, zjistí, že to nějak funguje. I tamní spokojenost z toho navyklého. Zkoumáním se zjistí, že je to neefektivní - drahé, lze a je nutno to dělat lépe. Cosi vymyslet problém není - problémem je, to prosadit . (Už Josef říkal, nic neměnit - vezeme se) ...

Jde o proces. Chce to čas a přesvědčené lidi. Pak asi 1 rok k obeznámení se - 2 rok zakládání koncepce a bojů s tím starým. Teprve v roce 3 je možno očekávat sklizeň - Toho dříve zasetého. Ministr Kremlík, jako nahodile vybraná osoba pobyl ve funkci 8 měsíců ! Už je trapné nasazovat dalšího a dalšího - Tedy spásný nápad. Jeden ministr, bude řídit 2 úřady ! Apolitický obrazec, nechť si každý udělá sám. Zřejmě takto se řídí Stát, jako firma. Jistě, to by v dobách socialismu mohlo i fungovat ... :-)

1 0
možnosti

Kolik změn bylo v Necasove vládě?

2 1
možnosti

Asi máte rád tu o pejskovi a kočičce. Ti taky dali dohromady vše co jim přišlo pod ruku / packu. K odvolání ministra dopravy lze napsat mnoho názorů nebo různých komentářů - ať je pohled levý nebo pravý. Ale vám se povedl dort, z jehož přečtení mě bude bolet břicho.

2 1
možnosti

P41e54t20r 51B56u15r74i74a18n

20. 1. 2020 22:53

:-) vtipné, karma.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS