Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Nu .... po bitvě každý generál. A dovedete si představit, co by se strhlo, kdyby dnešní opatření byla zavedena v době, kdy to bylo ještě oukej? A nedělejte si iluze, že bez rekreantů v itálii by se to sem nedostalo. Jen bychom se do mimořádného stavu dostali možná o 2 týdny později.

A na závěr glosa k vašemu úvodu: že se lidstvo řítí tam, co si může dovolit napsat jen bloger, nikoliv diskutující, psali už starořečtí filozofé. Takže .... kydy

1 0
možnosti
MB

Naopak ! Já Vládě věřím a dobře je to vidět na promyšleně citlivém přístupu k důchodcům - Již 3x se jim změnil režim nakupování, zřejmě nějaké cvičení proti Alzheimerovi ... !?

Přitom je řešení tak snadné ! Důchodce si najde plochu obchodu - do a nad 200 m2. Následně si zjistí, zda majitel,je českého, či zahraničního původu ! Podobně, od koho vlastně odebírá elektrický proud ? Co systémy EET, fungují mu řádně ? Pak je systém jasně daný - K těm malým bude chodit ráno, k větším k polednímu ! Kdo zmaten bude, vyrazí si kdy chce ! Vše je jasné a přehledné, chaosu zamezeno ...

Toto je prostá a jasná ukázka, že rozhodnutí je plně v kompetenci těch, kteří nás zachraňují. Čína, Kalousek a Hyeny s tím absolutně nemají nic společného. Vážně, to je takový problém rozhodnout a nemuset to během 3 dnů = 3x měnit ? To bude asi to lépe ! Já Vládě věřím, se staršími lidmi a námi všemi - To myslí dobře ! Stydím se, v tomto smyslu jsem její jasnozřivé a velkolepá opatření doposud nepochopil ... ! :-)

1 0
možnosti
MP

svět se řítí do ďáblovy řiti..

1 0
možnosti
ND

I vám musím do diskuse napsat, že jsme to byli my a většinová část světa, která ze ziskuchtivých důvodů nacpala sdiji výrobu do Číny, kde využila levnou výrobní sílu, tak na co teď nadavate na Čínu?

Protestoval jste někde proti nelidským podmínkám v čínských továrnách?

A taky, pandemie se Českém neprohani rok co rok, takže všechno co se děje je novum, škoda, že nejste předseda vlády, víte nejlépe co se mělo a nemělo udělat a pokud možno hned.

Myslím si, že můžeme být rádi, že žijeme v Česku

A vam taky odkaz...

http://dubcova.bigbloger.lidovky.cz/c/53664/Jdeme-do-Asie.html

2 0
možnosti
ND

Oprava: svoji výrobu

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik