Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Porušil, nebo neporusil jste narizeni? O to jde. O nic jiného.

2 0
možnosti
VK

lidé jako vy na to ve finále doplatí nejvíc...

0 1
možnosti

Možná to policie mohla řešit domluvou. Na druhou stranu by se svět nezbořil, kdybyste pásy odepnul až po zastavení. Kolik jste tím ušetřil času? Sekundu, dvě?

3 0
možnosti
ZJ

... nepřekvapuje, nic se totiž od socíku nezměnilo. Za čtyřiašedesát let mého bytí jsem nepotkal ani jednoho policajta, který by mě jakkoliv v čemkoliv pomohl, natož chránil :-/! Tehdy, stejně, jako teď :-P! Buzerace a prachy jsou jejich prvotním zájmem a zároveň cílem. Šilerka potřebuje nutně zaplnit erární kasu a Hamajda pokud možno podle ,,zákona" se zbavit socek za volantem ,jako jsme my ;-(!!

0 0
možnosti
Foto

Já se setkal za socíku i teď s příslušníky VB nebo není s policisty, kteří byli korektní a rozumní, podobně jako s takovými, jejichž charakteristiku tu nelze napsat.

Nejvíce stížností bývá na příslušníky Městské policie, kde inkasovat pokutu i za špatný úsměv je jejich povinnost.

Ovšem nejodpornější chování jsem zažil od jistého "ekoteroristy" z CHKO.

2 0
možnosti
PC

Souhlasím s autorem blogu. Ano, porušil pravidla silničního provozu, ale jde tu o to rozlišit lehké, nikoho neohrožujicí přestupky od těch zavažnějších až po ty nejtěžší, život ohrožující.

Autor se dopustil přestupku velmi mírného, zcela nezávažného, jakému by odpovídala ze strany PČR domluva. Tvrzení "porušils, tak plať" bez ohledu na závažnost mi přijde naprosto scestné a je jen důkazem docela prostého zneužívání státní moci. Zvláště vezme-li člověk v úvahu běžnou praxi policie, kdy velmi závažné, protizákonné věci jinde než na silnici ( násilí, podvody, zjevné omezování osobni svobody apod.) není ochotná většinou vůbec řešit.

P.S. Jinak i tresty vyměřené různým pachatelům by měly být odstupňované podle závažnosti, což se však u nás zdaleka neděje, když například za týrání dítěte s následkem smrti je uložen trest 2.5 roku, zato za neschopnost matky samoživitelky zaplatit v daném časovém rozmezí určitou finanční částku je potrestána odnětím svobody na 5 i více let a odebráním dítěte.

1 0
možnosti
Foto

Pane Chmelíku, a víte že tresty za vámi uvedené trestné činy neuděluje policie?

0 0
možnosti
Foto

jel jste nepřipoutanej, tak si nestěžujte

4 4
možnosti

To není zkušenost jen s policií, to je zkušenost s jednáním VŠECH úřadů, všech, kteří mají moc. To je pozůstatek komunistické éry, které se stále nedokážeme zbavit. Spoléháme se příliš na stát a stále odmítáme osobní odpovědnost. Ale ani naše politická reprezentace nás nevede k osobní svobodě a osobní odpovědnosti!

Kdysi, když policajt zjistil, že nějaký kluk dělá nepřístojnosti, tak mu vrazil takovou facku, že se mu hlava otočila kolem dokola, pokud nestačila domluva. Kluk se zastyděl a víckrát to nedělal. Policajta ještě chvíli pálila ruka, ale vše se urovnalo samo. Dnes je jiná doba! Policajt, učitel... nemohou jednat takto jednoduše, sprostý žák, zloděj... se učitelům i policajtům vysmívají, že nemohou reagovat přirozeně... a tak si to vychutnávají, když mají příležitost! Ani racionální důvod nepotřebují! :-)

5 2
možnosti
PD

tak nevím, jestli by se autorovi líbilo, kdyby mu policista jednu natáh

2 0
možnosti
PK

Co je na tom bolševického, když policajt zjistí, že nedodržujete zákony...já je taky někdy neohlídám,ale je to jen a jen má chyba...

9 4
možnosti
PB

Já vás chápu, ale...ale policajti dnes už nesmí řešit prohřešky řidičů domluvou, protože toho sami zneužívali pro své kámoše.

0 5
možnosti
JH

Domluva za prohřešky platí.Má být využívána v případech, kdy společenská škodlivost činu je nízká, a uložení pokuty by bylo s ohledem na závažnost přestupku a osobu pachatele nepřiměřené.

4 0
možnosti
IJ

I85v73a53n 31J17i65r86e36š

13. 7. 2020 2:43

Prosté... Jste typický, sebestředný, narušený člověk, který si, bůhví proč myslí, že pro něj neplatí pravidla.

0 7
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik