Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P27e80t71r 71N56e41d36v20ě11d

13. 8. 2020 19:43

Bude to zajímavé. Rusáci byli zadobře se Škodovkou už když se naceňovala dostavba Temelína. Většinu by vyráběli zde. Amíci to budou nejspíš tahat přes Atlantik a stavěli by chlapíci nejspíš z Metrostavu, kteří netuší co je to oblicovka.

2 0
možnosti

Bohu žel tlachalů je moc ale práci nikdo neocení.

0 0
možnosti
MS

Pane Korotvička, vy jste hlava! Píšete o technickém rozměru budování elektrárny, a v tom jsou samozřejmě zmínění pánové laiky. Nicméně je zde ještě rozměr bezpečnostní s hlediskem závislosti na potenciálně nepřátelské zemi, a k tomu pánové co říct měli. Nedokážete tyto dvě roviny odlišit? 8-o8-o8-o

6 1
možnosti
KP

Nejvíce čisté energie nám do sítě dodá věčně zářící odkaz Václava Havla. Pan Žantovský je jen přenosová soustava.

9 6
možnosti
Foto

I67v84a19n 34M89a13r87e89k

13. 8. 2020 6:54

Kdyby jen pánové Žantovský a Svoboda pane Korotvičko. Takových "špičkových expertů" na jaderné reaktory se třeba i zde vyrojilo "neurekom". Stačí se jen začíst do debat pod články s tímto tématem . 8-oR^

6 3
možnosti
Foto

dokonce i nějakej junák Marek;-D

0 0
možnosti
VN

On Žantovský byl před lety jedním z největších odborníků přes letadla. Dokonce se cítil, že by mohl dělat ministra obrany, že této problematice rozumí.

4 0
možnosti
JK

Ještě ten článek zhudebnit a byla by to náramná budovatelská častuška. Má nás snad nějak dojmout, že jste nebyl schopen stihnout svoji práci v normální pracovní době, že vaše produktivita stála za nic. Nebo se chcete v upracovanosti vyrovnat ministru Havlíčkovi. Absolutně nechápete, že nejde jen o namíchání spousty betonu a svařování trubek. Co je to závislost na strategických zdrojích předvádějí Rusáci v postkomunistických zemích. Už nemám zájem se vždy ohlížet na Moskvu, zda nám báťuška něco dovolí udělat a znovu stavět pomníky jimi uctívaných vrahů.

6 4
možnosti
Foto

Tak nediskutovalo se o tom kdo má elektrárnu postavit?Dřív se o tom nediskutovalo protože to bylo předem dané...

3 6
možnosti
PK

No taky jsem zvědavý kdo zvítězí. Zvítězí finančně a technicky, bezpečnostně nej řešení, nebo rozhodne politika a nezávislost ,Pompeo včera varoval před Rusy a i když sousední Angelika s amiky v bodě plynovodu nejede, my bychom to měli pro výstavbu elk. zvažovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik