Devadesátky zas zaútočily na naše vědomí

20. 02. 2020 22:40:36
Proč se dějí ty věci? Nevím. Snad možná premiér vševěd to zná. Nebo prezident disident to ví? Houby, Ovčáčka se zeptáme. A to je vše. To stačí na sebevraždu.

Česká televize se furt vrací do minulosti. Pořád nás krmí záběry z doby socialismu. Nechápu pravý důvod. Většina z nás se tváří, jakoby bolševici byli největším zlem. Potom zvolíme skrytého estébáka prezidentem a odhaleného estébáka premiérem. A novodobí bolševici mají skoro dvacet procent volebních hlasů. A Česká televize neustále připomíná to období „zla a nespravedlnosti,“ jak je prezentováno. Pro mne jsou to nepochopitelné věci. Je to jenom důkaz rozpolcenosti a schizofrenie naší česko-moravské proradné a prodejné duše. To pouze na úvod. Dnes jsem naladil ČT24 a měla to být pouhá kulisa. Nebyla. Bylo to připomenutí let devadesátých. Jenom pár minut z celé hodiny stačilo. Naparoval se tam tehdejší prezident Havel. Tleskali mu v Americe v kongresu a jediný, čemu věřím, že ani nevěděli čemu tleskají. Tenkrát jsme možná ještě taky jihli. A zatímco my jsme jihli, připravení estébáci se už pakovali. Někteří byli v tý době už tak napakovaný, že byli vlastně „za vodou,“ pro nás smrtelníky takříkajíc. Oni dnes mají majetky ve stovkách miliard a pořád se jim zdá, že jsou „před vodou.“ Havel. Když jsme kladli květiny k rakvi jeho první ženy Olgy, netušili jsme, že už dávno randil s Veškrnkou z Králova Pole v Brně. Franta Kocourek taky pocházel z Králova Pole. Na rozdíl od Veškrnky byl František Kocourek PAN NĚKDO. Devadesátky. Fialová saka zbohatlíků a falešné sliby politiků, vzešlých z Prognostického ústavu akademie věd, jinak ústavu založeného KGB a potom StB. Podle Klausových prognóz z těch let jsme měli být na úrovni Rakouska za sedm let. Nebudeme tam ani za sedmdesát let, i kdyby naše veřejnoprávní TV vysílala obrázky z minulosti po celých dvacet čtyři hodin denně. Z nostalgie nic nevykřešeme a výsledek voleb zas promluví jasně o naší česko-moravské nátuře. Ano, všude zas bude ANO a nadále budou naše životy otravovat takové nádoby zla a falše, jako Faltýnek, Vondráček, Jourová, Válková a s nimi všichni novobolševici s Okamurovými soukmenovci. O Zemanovi a Babišovi už nemá cenu se zmiňovat. To je taková koncentrace zla, jakou nelze popsat. Národu se tato konstelace líbí, národ jásá. Národ tupých hlav a plný bezectných. „Nalejte jim pivo do džbánu a víno do kalicha a budou vás opěvovat jak samého Boha,“ napsal před staletími kronikář. Premiér zas někam jede. Za naše prachy zas bude někde žvanit a nic z toho nebude. Jemu je to u pr...e. On má dost na to, aby dožil někde v daňovým ráji, až to tady praskne. Ježíši svatej, to je beznaděj.

Autor: Miloš Korotvička | čtvrtek 20.2.2020 22:40 | karma článku: 14.12 | přečteno: 596x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.30 | Přečteno: 231 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.08 | Přečteno: 1458 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.49 | Přečteno: 466 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 130 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 533

Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...